header
Cerca Avançada
Your search results

Sobre nosaltres

Viure a Vilassar és el resultat inevitable d’una passió per un poble, una passió que cada cop compartim més i més families que al llarg dels anys hem anat fent de Vilassar casa nostra i dels nostres fills.  Aquí molts ho han trobat tot sense haver renunciat a res.

Tant les famílies que han arribat a Vilassar de Mar els darrers temps com aquelles que vinguérem ja fa molts anys, sabem del privilegi que suposa viure tan a prop i ben comunicats amb una de les ciutats amb més encant del món com és Barcelona, i no per això haver de renunciar a la vida tranquil·la però gens aïllada que ofereix Vilassar de Mar.

Aquí vivim en contacte amb el mar, la platja i sentim la muntanya molt a prop. Gairebé tot l’any gaudim d’un clima suau i mediterrani. Hi ha un comerç de qualitat i alhora de proximitat, i disposem de bons serveis sanitaris molt a prop de casa. No ens falten escoles, instituts i fins i tot graus universitaris.

A Vilassar hi ha més de 50 associacions culturals i esportives obertes als ciutadans, en les quals la majoria de nosaltres participem i fem poble.
Som una petita ciutat que enamora; que malgrat el pas dels anys i els canvis dels temps Vilassar ha resistit i podem reconèixer encara aquell poble de quan érem petits.

Un poble que ha esdevingut la petita illa del Baix Maresme on encara regna el sublim equilibri entre les persones i el territori.
Viure a Vilassar neix per ajudar a fer realitat els somnis d’aquells que han decidit que Vilassar de Mar és el lloc ideal on viure una vida tranquil·la i plena sense haver de renunciar a res.

“Vine i explica’ns el teu somni, digues-nos com vols viure a Vilassar i treballarem perquè es faci realitat”

La nostre publicitat

Compartir | Share :

Compare