click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
Veure Roadmap Satellite Hybrid Terrain La meva ubicació A tota pantalla
Cerca Avançada

Casa Noucentista

950.000 €
Sant Magí, ,
Afegir a preferits
Your search results

Descripció de propietat

Viure a Vilassar presenta en EXCLUSIVA una magnífica casa de poble de tres alçades i amb 190 m² de jardins, situada en el nucli antic del poble, al carrer amb més encant i de singular bellesa de Vilassar de Mar.

La casa té 317 m² construïts i s’aixeca en una parcel·la de 361 m² que té accés per dos carrers paral·lels. Va ser projectada l’any 1925 per l’arquitecte vilassarenc Eduard Ferrés i Puig amb detalls càlids i senyorials.

Des de la seva reixa d’entrada accedim a la propietat a través del seu bonic jardí, on davant de la porta principal trobem una espaiosa terrassa d’estiu amb balustrada de pedra.

Entrem a la casa pel seu cancell d’arc de mig punt i accedim al rebedor on a través d’un vitrall pintat pel mateix arquitecte veiem el gran saló menjador. El vestíbul disposa d’unes magnífiques columnes de marbre, terres hidràulics originals, una senyorial escala de fusta i sostre enteixinat. La part del sota escala és un espai útil per emmagatzematge perfectament integrat en l’estil de la casa.

El rebedor té dues portes, una dona a una relaxant sala amb tribuna de tres finestrals des d’on contemplar l’esplendor del jardí i que omplen de llum la sala; a la qual també es pot accedir directament des del cancell i rebre visites sense accedir prèviament a l’habitatge, és una molt bona opció per un despatx professional.

Una segona porta del rebedor ens dóna entrada al generós saló menjador de 34m2 , on podem distingir clarament els dos espais; la zona del menjador té el sostre de fusta enteixinada revestida amb peces ceràmiques decorades amb motius ornamentals, mentre que el sostre del saló és tot ell de volta de mocador.

El menjador té sortida directa al jardí a través d’un bonic finestral de quarterons. La planta baixa també disposa d’una gran cuina amb tres finestres que donen al jardí, un lavabo i la sala de serveis.

Al fons del jardí trobem una construcció auxiliar de tres alçades; una planta baixa amb un gran safareig tradicional, al pis superior una àmplia zona d’aparcament, i a sobre d’aquest una terrassa-solàrium amb vistes als carrers Sant Genís i a l’interior d’illa de Sant Magí.

Pujant per l’elegant escala de fusta trobem dos bonics espiells ovalats que ens donen la benvinguda al primer pis. A la dreta accedim a la suite principal de 38 m² amb bany i vestidor, que té sortida a una petita terrassa privada amb vista al tranquil jardí del darrere. A la banda de la façana principal i amb vista al seu relaxant jardí hi ha un altre dormitori doble amb alcova de 30m2. La planta disposa en el distribuïdor d’un lavabo de sota escala que manté tot el seu encant d’època.

Al segon pis i orientat a mar hi ha un gran dormitori de 20m2 amb finestres de quarterons i una sala annexa de 14m2 que dóna a l’escala, i que permet diferents usos. A la part del darrere, la planta disposa d’una suite amb bany de 21m2.

El tercer pis hi ha una sala polivalent de sota coberta de 14m2 i una gran lluerna que il·lumina tota l’escala.

La casa conserva els seus detalls originals i que la fan única i tan característica del seu temps: terres hidràulics, sostres alts, la calidesa de les finestres de quarterons amb els porticons mallorquins de fusta, les rajoles decorades dels ampits de les finestres i jardineres, l’escala i sostres enteixinats de fusta treballada, els rentamans a cada pis, les decoracions a les parets i sostres de les sales nobles amb volta de mocador i volta catalana, els magnífics espiells d’escala, les portes de vitrall a les sales i les portes altes de doble fulla dels dormitoris.

La casa disposa de calefacció central i dels subministraments de llum i gas. El consum de tota l’aigua de la casa està bonificat tarifàriament, en disposar la finca d’un títol de propietat de l’antiga companyia d’aigües de Vilassar de Mar, la Mina Vella.

El preu de l’immoble no inclou les despeses de notari ni els impostos legals.
Ideal per Viure a Vilassar

El carrer Sant Magí, més conegut a Vilassar de Mar com el carrer dels Jardins es va començar a urbanitzar l’any 1806 per la banda de l’actual passatge de l’estació, i es va fer en tres fases diferents.

El 1827 s’inicia la construcció de cases pel costat oposat, actual carrer Buenos Aires. La tercera i última fase de construcció data dels inicis de la dècada de 1870, quan es van enllaçar els dos trams del carrer anteriorment edificats.

El 2019 el carrer Sant Magí va excel·lir en el seu innegable encant en ser sotmès per part de l’ajuntament a una re-urbanització total que va suposar la supressió de l’aparcament de vehicles en el vial i la pacificació d’aquest mitjançant la prioritat invertida en favor dels vianants enfront de la circulació rodada anterior. Tanmateix es va renovar el sistema d’enllumenat públic amb la instal·lació de fanals tradicionals en tot el seu recorregut i la pavimentació del carrer amb llambordes roses encastades.

Vilassar de Mar és una tranquil·la ciutat de gairebé 21.000 habitants situada a la comarca del Maresme, en la costa nord de Barcelona i a només 30 km d’aquesta fantàstica ciutat. Originàriament terra de pescadors i pagesos avui és lloc de residència d’antigues i noves famílies que han trobat en aquest poble l’equilibri entre la tranquil·litat de sempre, un comerç tradicional de qualitat, bons serveis de proximitat i la prosperitat que es respira als seus carrers.

CASTELLANO

Viure a Vilassar presenta en EXCLUSIVA una magnífica casa de pueblo de tres alturas y con 190 m² de jardín, situada en el núcleo antiguo del pueblo, en la calle con más encanto y de singular belleza de Vilassar de Mar.

La casa tiene 317 m² construidos y se levanta en una parcela de 361 m² que tiene acceso por dos calles paralelas. Fue proyectada en 1925 por el arquitecto vilassanés Eduard Ferrés y Puig con detalles cálidos y señoriales.

Desde su reja de entrada accedemos a la propiedad a través de su bonito jardín, donde ante la puerta principal encontramos una espaciosa terraza de verano con balaustrada de piedra.

Entramos en la casa por su cancel de arco de medio punto y accedemos al recibidor donde a través de un vitral pintado por el mismo arquitecto vemos el gran salón comedor. El vestíbulo dispone de unas magníficas columnas de mármol, suelos hidráulicos originales, una señorial escalera de madera y techo artesonado. La parte del bajo escalera es un espacio útil para almacenamiento perfectamente integrado en el estilo de la casa.

El vestíbulo tiene dos puertas, una da a una relajante sala con tribuna de tres ventanales desde donde contemplar el esplendor del jardín y que llenan de luz la sala; a la cual también se puede acceder directamente desde la cancela y recibir visitas sin acceder previamente a la vivienda, es una muy buena opción para un despacho profesional.

Una segunda puerta del vestíbulo nos da entrada al generoso salón comedor, donde podemos distinguir claramente los dos espacios; la zona del comedor tiene el techo de madera artesonada y revestida con piezas cerámicas decoradas con motivos ornamentales, mientras que el techo del salón es todo de vuelta de pañuelo.

El comedor tiene salida directa al jardín a través de un bonito ventanal de cuarterones. La planta baja también dispone de una gran cocina con tres ventanas que dan al jardín, un lavabo y la sala de servicios.

Al fondo del jardín encontramos una construcción auxiliar de tres alturas; una planta baja con un gran lavadero tradicional, en el piso superior una amplia zona de aparcamiento, y encima de este una terraza-solárium con vistas en las calles Sant *Genís y en el interior de isla de Sant Magí.

Subiendo por la elegante escalera de madera encontramos dos bonitas mirillas ovaladas que nos dan la bienvenida al primer piso. A la derecha accedemos a la suite principal de 38 m² con baño y vestidor, que tiene salida a una pequeña terraza privada que da al tranquilo jardín trasero. Por el lado de la fachada principal y con vista a su relajante jardín hay otro dormitorio doble con alcoba de 30 m2. La planta dispone en el distribuidor de un lavabo de bajo escalera que mantiene todo su encanto de época.

En el segundo piso y orientado a mar, hay un gran dormitorio de 20 m2 con ventanas de cuarterones y una sala aneja de 14 m2 que da a la escalera, y que permite diferentes usos. En la parte trasera, la planta dispone de una suite con baño de 21 m2.

El tercer piso hay una sala polivalente de bajo cubierta de 14 m2 y un gran tragaluz que ilumina toda la escalera.

La casa conserva sus detalles originales y que la hacen única y tan característica de su tiempo: suelos hidráulicos, techos altos, la calidez de las ventanas de cuarterones con los postigos de madera mallorquines , las baldosas decoradas de los alféizares de las ventanas y jardineras, la escalera y techos artesonados de madera trabajada, los lavamanos en cada piso, las decoraciones en las paredes y techos de las salas nobles con vuelta de pañuelo y vuelta catalana, las magníficas ventanas en la escalera, las puertas acristaladas de las salas y las puertas altas de doble hoja de los dormitorios.

La casa dispone de calefacción central y de los suministros de luz y gas. El consumo de toda el agua de la casa está bonificado tarifariamente, al disponer la finca de un título de propiedad de la antigua compañía de aguas de Vilassar de Mar, la Mina Vella.

El precio del inmueble no incluye los gastos de notario ni los impuestos legales.
Ideal para Viure a Vilassar.

La calle San Magí, más conocida en Vilassar de Mar como la calle de los Jardines se empezó a urbanizar en 1806 por el lado del actual pasaje de la estación, y se hizo en tres fases diferentes.
El 1827 se inicia la construcción de casas por el lado opuesto, actual calle Buenos Aires. La tercera y última fase de construcción data de los inicios de la década de 1870, cuando se enlazaron los dos tramos de la calle anteriormente edificados.

El 2019 la calle San Magí va excelió en su innegable encanto al ser sometida por parte del ayuntamiento a una reurbanización total que supuso la supresión del aparcamiento de vehículos en la calle y la pacificación de esta mediante la prioridad invertida en favor de los peatones frente a la circulación rodada anterior. Aun así se renovó el sistema de alumbrado público con la instalación de farolas tradicionales en todo su recorrido y la pavimentación de la calle con adoquines rosas empotrados.

Vilassar de Mar es una tranquila ciudad de casi 21.000 habitantes situada en la comarca del Maresme, la costa norte de Barcelona y a solo 30 km de esta fantástica ciudad. Originariamente tierra de pescadores y campesinos hoy es lugar de residencia de antiguas y nuevas familias que han encontrado en este pueblo el equilibrio entre la tranquilidad de siempre, un comercio tradicional de calidad, buenos servicios de proximidad y la prosperidad que se respira en sus calles.

Compartir | Share :

Direcció: Sant Magí
Area:
Codi postal: 08340
País: Espanya
Referència: 23721
Preu: 950.000 €
Metres quadrats: 358 m2
Superfície terreny: 361 m2
Habitacions: 6
Banys: 2
Superfície útil : 280
Any De Construcció: 1920
Plantes: 3
Sup.enjardinada M2: 190
Estat Cuina: Bo
Plaça Aparcament: Si
Nombre Lavabos: 2
Suite Amb Bany: Si
Dormitoris Dobles : 6
Certificat Energètic: E
Refèrencia Inmoble: 201
Calefacció a gas
Vistes al mar
Traster
Safareig
Golfes
Despatx
A prop de transport públic
Vistes a la ciutat
Vistes a la muntanya
Plaça aparcament
Cuina Tipus Office
Certificat energètic

Propietats similars

compare

casa al nucli antic

545.000 €
4
Habitacions
2
banys
184 m2
metres
viure-a-vilassar
octubre 11, 2021
compare

Casa de poble de principis del XIX rehabilit...

1.090.000 €
4
Habitacions
2
banys
300 m2
metres
viure-a-vilassar
juny 18, 2021
compare

CASA FAMILIAR

450.000 €
4
Habitacions
2
banys
154 m2
metres
viure-a-vilassar
març 9, 2021

Compare