click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
Veure Roadmap Satellite Hybrid Terrain La meva ubicació A tota pantalla
Cerca Avançada

CASA DE POBLE EN PLANTA

387.000 €
Jeroni Marsal,1, ,
Afegir a preferits
Your search results

Descripció de propietat

Casa cantonera al veïnat de les cases baixes del Barato.
Propietat única al carrer Jeroni Marsal amb una gran façana de 12 metres d’amplada amb pati davanter i altre de 40 metres al darrera. La distribució de l’habitatge és la clàssica de les propietats del barri originals de 1925.
Entrant per la porta principal hi ha un dormitori doble a cada banda amb finestres de persianes mallorquines que donen al pati d’entrada. Un petit passadís ens porta al menjador d’hivern amb el sostre de volta, a la seva dreta tenim un dormitori doble. Travessant la porta del menjador s’accedeix al menjador d’estiu que comunica amb una còmoda cuina i el pati interior de la casa. A l’esquerra del menjador d’hivern hi ha un passadís amb lluerna on hi ha un bany complet i la porta d’accés al gran garatge amb ampli espai per emmagatzematge i/o taller d’ús personal. Des del pati i mitjançant una escala s’accedeix a un espai de terrasses assolellades amb estenedor. Part del pati (88m2) és actualment un magatzem que està llogat com a taller de fusteria i que forma part de la finca en venda.
Disposa de calefacció a gas natural.
És una finca amb moltes possibilitats de present i de futur. Cal valorar que en l’actualitat és una casa amb planta amb tres dormitoris dobles un bany complet i un aparcament per dos o tres cotxes amb un pati de 40 metres quadrats. En un futur la propietat presenta la possibilitat d’enderrocar el taller per guanyar el dret d’aixecar un pis i el seu corresponent aprofitament de golfes o de sota coberta, que el planejament urbanístic de l’ajuntament permet. Alternativament a aquesta possibilitat també hi ha la possibilitat d’incorporar com a part de l’habitatge actual els 88m2 del magatzem llogat. Fins i tot a la finca es podria arribar a construir diferents habitatges independents.
Les cases del Barato és una zona residencial construïda entre 1925 i 1932 i formada per tres carrers paral·lels situats entre la carretera de Cabrils i el carrer Montevideo. Són els carrers Manuel Roca, Jeroni Marsal i Lluís Jover tots amb la mateixa llargària. El veïnatge el conformen uns 170 habitatges. El carrer Jeroni Marsal és el que té menys cases presenta, 45 i Manuel Roca el que mes amb 82. La diferència entre un i altre és a causa de l’amplada de les façanes en un carrer i l’altre. Els tres carrers formen un conjunt equilibrat demogràficament i urbanísticament harmònic amb cases en planta o de baixa alçada, tots ells envoltats i protegits per frondosos arbres plataners a banda i banda de cada carrer. Un veïnat compost majoritàriament per les mateixes famílies que van esdevenir els seus primers residents. Carrers nets, cuidats i tranquils on tothom es coneix de sempre que darrerament han despertat l’interès de noves famílies, atrets per l’autenticitat del seu encant.
Ideal per Viure a Vilassar.
La zona té un ampli comerç propi, amb supermercat, botigues de proximitat diverses, serveis, dues farmàcies, restaurants, cafeteries, escola bressol… Ideal per Viure a Vilassar.

Compartir | Share :

Direcció: Jeroni Marsal,1
Area:
Provincia:
Codi postal: 08340
País: Espanya
Referència: 20448
Preu: 387.000 €
Metres quadrats: 175 m2
Habitacions: 3
Banys: 1
Any De Construcció: 1925
Plantes: 1
Plaça Aparcament: Si
Dormitoris Dobles : 3
Certificat Energètic: F-G
Refèrencia Inmoble: 501
Calefacció a gas
Traster
Plaça aparcament
Certificat energètic

Propietats similars

compare

Casa de poble de principis del XIX rehabilit...

1.090.000 €
4
Habitacions
2
banys
300 m2
metres
viure-a-vilassar
juny 18, 2021
compare

CASA FAMILIAR

450.000 €
4
Habitacions
2
banys
154 m2
metres
viure-a-vilassar
març 9, 2021
compare

CAN SANTINYÀ 1910

viure-a-vilassar
febrer 1, 2021

Compare