Your search results

Com seran les visites immobiliàries a la desescalada (les fases)

by Viure a Vilassar on 14 maig, 2020
Com seran les visites  immobiliàries a la desescalada (les fases)
Comments:0
La desescalada s’està vivint de manera diferent en els territoris, depenent de la fase en què es trobin. A mesura que anem avançant, es podran començar a dur a terme les visites immobiliàries, no sense abans tenir ben clares les mesures de prevenció i seguretat que tan agents com a clients hem de complir. Això és tot el que has de saber abans de començar amb les visites.
El més important, en realitat, és saber en quina fase es troba la zona en la qual vols buscar, vendre o llogar un habitatge. Dóna un cop d’ull a les diferents fases i a totes les gestions que podràs fer dins del sector immobiliari.

 

Fase 0: A partir de la Fase 0, les oficines immobiliàries podem obrir les nostres portes per a reprendre l’activitat i atendre els nostres clients, també presencialment, però no es visiten immobles
Això sí, cal seguir rigorosament les mesures de seguretat per a garantir la protecció, tant dels professionals que treballem en l’agència com la dels clients. No obstant això, convé indicar que no es poden visitar pisos o cases encara.
Les persones que vulguin sol·licitar els serveis d’una agència immobiliària poden fer-ho en la Fase 0 sense problemes, però han de demanar cita prèvia. El temps d’atenció també ha de ser limitat. És important que no hi hagi més d’un client per cada personal de l’agència.

L’atenció serà individualitzada i s’han de respectar les mesures higièniques preceptives:

• Distància de seguretat de dos metres
• Mampares protectores o altres suports que garanteixin que no hi ha contacte
• Higiene a través de gels hidroalcohòlics, màscares i guants

Les persones majors de 65 anys sempre tindran preferència respecte a les altres. Les oficines hauran d’estar netes i desinfectades, prestant especial atenció a les superfícies on és més freqüent el contacte: poms de portes, taulells, telèfon, aixetes, etcètera.
A més, s’han de desinfectar els llocs de treball a cada canvi de torn, incloent-hi els elements que més es toquen amb les mans: pantalles, ratolins, teclats… En l’entrada de l’agència hi han d’instal·lar dispensadors de gel hidroalcohòlic, perquè d’aquesta manera quedi garantida la protecció de treballadors i usuaris.

 

Fase 1: Comencen les visites immobiliàries
En aquelles zones que passin a la Fase 1, les agències immobiliàries podem començar a organitzar visites. Els immobles podran visitar-se, però serà necessari seguir una sèrie de recomanacions:

• Les visites han de ser espaiades i amb un nombre de visitants limitat
• Durant la visita serà imprescindible mantenir els dos metres de distància
• L’agent immobiliari i els visitants han de portar màscara i guants
• També hauran de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic
• Convé evitar les zones comunitàries i els ascensors

Recomanació si encara no puc visitar un l’immoble?
Sigui com sigui la fase en la qual es troba la teva zona, és important que si estàs buscant una propietat per comprar o llogar, aprofitis aquest moment per a posar-te en contacte amb l’agència immobiliària que representa els immobles del teu interès per plantejar-li dubtes o consultes sobre aquest i emplaçar-los a poder visitar-los tan aviat sigui possible a cada zona.

(Font Butlletí Habitaclia)

Compartir | Share :

Share
  • Cerca Avançada

Compare